21 Mart 2017 Salı

Çanakkale Görseli

İlk dersimize ev çalışmalarının tekrarını yaparak başladık. Okuduğunu anlama kazanımına yönelik verdiğim 5N 1K çalışmasını beraber yaptık. Konuyla ilgili verdiğim test çalışmalarını kısaca tekrar ettik. Hayat bilgisi tekrar çalışmasını beraber yaptık.

İkinci dersimizde matematikten verdiğim geometri tekrar çalışmasını yaptık. Kalan zamanımızda ve üçüncü dersimizde hayat bilgisinden liderlerin özellikleri konusunu çalıştık. Soru cevaplar ile günlük hayattan örnekler verdik. Lider olan kişilerin kişilik özelliklerinin neler olacağını konuştuk. Kitabımızdan konuyu çalışıp çalışma kitabındaki etkinlikleri yaptık. Defterimize kısaca not tuttuk.

Dördüncü dersimizde matematik çalışma kitabındaki kesirler ile ilgili alıştırmaları tamamladık.

Öğleden sonraki iki dersimizde Çanakkale ile ilgili görsel çalışmaya başladık. Dün evde yapmaları için etkinliğin kesme kısmını vermiştim. Bugün derstte sulu boya ve keçeli boya ile ilgili çalışmayı yaptık. İki ders bu çalışma için yeterli olmadı. Yarış çalışmamıza devam edeceğiz. Yarın çalışmaların büyük bir kısmı bitecektir. Çalışmayı tamamlayınca gerekli görselleri ve evrakları ekleyeceğim.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile dört işlem alıştırmaları ve okuduğunu anlama etkinlikleri yaptık. Türkçeden tekrar testi çözdük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder