31 Mart 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim hayat bilgisi benim eşssiz yuvam tekrar testinin kontrolü ile başladık. Konu tekrarları yaptık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde matematik ders ve çalışma kitabındaki tartma konusu çalışmalarını bitirdik.

Üçüncü dersimizde öğrencilerimiz Hayat bilgisi ve Türkçe kitaplarındaki çalışma etkinliklerini tamamladılar. Öğrencilerimiz etkinliklerini tamamlarken ev çalışması olarak verdiğim tartma problemlerini bireysel olarak inceledik. Eksikleri kısımları öğrencilerimiz tamamlamaya devam ettiler. Çalışmasını yapmayan öğrencilerimiz tamamlamak için çalışmalarını geri aldılar. Haftalık kitap okuma değerlendirmesni yaptık.

Dördüncü  ve beşinci dersimizde Türkçe yaptık. Okuduğunu anlama, şiirde konu ve ana duygu, cümlede anlam ve cümle tamamlama konularıyla ilgili çalışma yapraklarından etkinlikler yaptık.

Öğleden sonraki dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık. Geçtiğim hafta tekvando çalışmalarının cuma günü de yapılacağını söylemiştik. Bugün öğrencilerimizi bu konuda bilgilendirmeme rağmen yeterli sayıda öğrencimiz çalışmaya gelmemiştir. Antrenmanlara katılmak önemlidir. Yarın öğleden tekvando çalışması 14.30 da yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder