17 Mart 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışmalarının tekrarı ile başladık. Türkçeden cümle bilgisi ve cümle oluşturma çalışmasını yaptık. Cümle oluştururken eylem kavramını hatırlamaya ve pekiştirmeye çalıştık. Noktalama işaretleri ile ilgili tekrar çalışması yaptık.

İkinci dersimizde matematik yaptık. Kesirler ile ilgili ev çalışmasının tekrarını yaptık. Matematik kitabındaki kesirler alıştırmasını yaptık.

Üçüncü dersimizde hayat bilgisinden evimizdeki güvenlik önlemleriyle ilgili hazırladığım video çalışması üzerinden konuyu tekrar ettik. Hayat bilgisi benim eşsiz yuvam teması tema sonu etkinliklerini yaptık.

Dördüncü dersimizde fen bilimlerinde ses ve canlılar dünyasına yolculuk üniteleriyle ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Beşinci dersimizde ve öğleden sonraki dersimizde sulu boya çalışması yaptık. Dün parmaklarımızla sulu boya çalışması yapmıştık. Öğrencilerimizin bir kısmı çalışmalarına devam ettiler. Diğer öğrencilerimiz serbest çalıştılar. Görsel etkinlikler sayfasına yapılan etkinliğin örneklerinden ekledim.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile çalışma yaptık. Okuduğunu anlama ve geometri tekrar çalışmaları yaptık.

Yarın tekvando çalışması yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder