3 Mart 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim 5N 1K etkinliğini sınıfça yaparak başladık. Çalışma kağıdındaki etkinlikleri yanıtladık. Hikaye tamamlama çalışmasını okumak isteyen öğrencilerimiz hikayelerini okudular.

İkinci dersimizde hayat bilgisi yaptık. Hayat bilgisinden görgü kurallarına çalıştık. Konuyu kitabımızdaki yönergelere uygun olarak çalıştık. Defterimize konuyla ilgili not tuttuk ve çalışma kitabındaki etkinlikleri yaptık.

Üçüncü dersimizde matematikten tablo ve grafik konusu ile ilgili çalışma yapraklarından etkinlikleri yaptık. Düzlem ve düzlem parçası konusunu tekrar niteliğinde etkinlikler yaptık.

Dördüncü dersimizde Türkçe yaptık. Ece'nin Sevinci metninin çalışma kitabındaki etkinliklerine çalıştık. Etkinlikleri öğrencilerimiz bireysel olarak çalışıp tamamladılar.

Beşinci dersimizde matematikten problem kurma çalışması yaptık. Çalışma kağıtlarından süsleme etkinliği yaptık.

Öğleden sonraki dersimizde manzara resmi çalışmasına devam ettik. Bu çalışma maalesef istediğim gibi ilerlemedi. Gerekli çalışma tekniklerini öğrencilerimize tekrar açıklamama rağmen önceki çalışmalara yakın bir sonuç elde edemedik. Önümüzdeki hafta çalıştığımız resmin ana hatlarınından çizimler vererek çalışmaya tekrar başlamayı düşünüyorum. Önemli olan boyama tekniğine uygun çalışma yapmak.Çalıştığımız manzara resminin görselini görsel etkinlikler sayfasına yükledim.

Okul çıkışı haftalık çalıştığımız konularda eksiği olan bazı öğrencilerimiz ile bireysel çalışma yaptık. Özellikle bölme işlemi problemleri ile ilgili çalışmalara yer verdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder