27 Mart 2017 Pazartesi

Tartma - Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Hafta içi yapılacak çalışmalar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdim. Özellikle değerlendirme çalışmaları ile ilgili konuştuk. Değerlendirme çalışmalarını grup grup alıp yapacağız. Hafta sonu yapılan çalışmalar hakkında konuştuk. Cumartesi günü yapılan tekvando çalışmalarını cuma günleri  17.30 yapacağız. Ayrıca cumartesi günü yapılan çalışmalar yine aynı gün 14.30 da yapılacaktır. çalışmaları haftada iki güne çıkardık. Ayrıca müsait olduğum günlerde voleybol, basketbol, futbol, basit düzeyde hentbol çalışmaları yapmayı planlıyorum. Bu hafta sonu basit düzeyde hentbol çalışması yapmıştık. Yaklaşık 1 saat tekvandodan sonra hentbol oynadık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizin bir kısmında fen bilimleri ve hayat bilgisinden verdiğim tekrar çalışmalarının kontrolünü yaptık.

İkinci dersimizin kalan zamanında matematikten tartma konusunu çalıştık. Geçen sene ve bu sene pazar alışverişlerinden soru cevaplar yaparak konuya giriş yaptık. Geçen sene pazarda konuyu detaylı olarak anlatmıştım. Bu sene de öğrencilerimiz gruplar halinde pazar alışverişi yapmıştı. Soru cevaplar ile öğrenilen bilgileri hatırladık. Morpakampüsten konuyu çalıştık.

Üçüncü dersimizde pratik matematiksel zekaya yönelik sorular sordum. Hızlı bir şekilde tartma ve alışveriş ilişkisi üzerinden konuyu kavramaya çalıştık. Konuyla ilgili defterimize not tuttuk.

Dördüncü dersimizde matematikten tartma konusu ile ilgili etkinlik yaptık. Kilogram ve gram çevirmeleri ileilgili basit düzeyde etkinlik yaptık.

Öğledne sonraki ilk dersimizde kitap okuma etkinliği yaptık. Dersimizin son 10 dakikasında ev çalışması olarak verdiğim hayat bilgisinden ülkemizin coğrafi bölgeleri konulu bilgilendirme metnini öğrencilerimize açıkladım. Yarın detyalı olarak konuyu çalışacağız ve görsel etkinlikler ile defterimize gerekli notu alacağız.

Son dersimizde fen bilimlerinden sağlıklı yaşam ile ilgili konuya giriş yaptık. Morpakampüsten hastalıklardan korunma konusunu çalıştık. Defterimize görsel etkinlik yapıp not tuttuk.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile Türkçe ve matematikten değerlendirme çalışması yaptık. Değerlendirme çalışmasını sitemizin ilgili bölümlerine yükledim. Ayrıca değerlendirme çalışmasını hazırlarken "Tolstoyevski" öğretmenimizin çalışmalarından faydalandım. Emeği için kendisine teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder